Messujen voittajat on palkittu

PALKINTOALLAS SOLISEE NYT JALASJÄRVELLÄ

13043274_998248856934071_1705983089706712035_n

Supermessuilla 15.–17.4.2016 käyneiden kesken arvottiin upea Ogashi – Omatarhuripiha-allaspaketti kaikkine varusteineen. Onnettaren suosiksi osoittautui Arja Ojala Jalasjärveltä, joka sai tiedon voitostaan puhelimitse heti arvonnan jälkeen.

– Ihanko totta! Ei ole ennen arpaonni näin suosinut, saatikka kun tänään on vielä syntymäpäiväni, voi kiitos, tuumaili hyväntuulinen Anja.

Voitto on toimitettu Jalasjärvelle, jossa altaalle oli kuulemma paikka katsottuna jo kauan sitten. Joskus asiat sujuvat näköjään kuin vettä vaan.

 

OMATARHURI PIHAKÄYNNILLÄ AKAAN VIIALASSA

ÄänetOmatarhurin osastolla järjestettiin kasvintunnistuskilpailu ja suosikkikasviäänestys. Vastauksia tuli huikeat 2118 kappaletta. Eniten ääniä saivat Sateenvarjojalava, Ulmus ’Camperdownii’ (26%) ja Katri Punaherukka, Ribes rubrum ’Katri’ ( 17 %).

Omatarhurin Pihakäynnin voitti Anna Oksa Akaasta, Tahvoset- suosikkikasvinsa Taina Kangastupa Hämeenkyröstä ja GreenCare-tuotepaketin Eeva-Liisa Lehto Tampereelta.

Voittajat ovat saaneet palkintonsa. Omatarhurin Pihakäyntiä Anna Oksa luonnehti tosi hyödylliseksi.

Anna Oksa– Hyvä käynti. Opin paljon uutta ja hyviä ideoita sain, toteaa Anna palautteessaan.

– Kasvit ovat selvinneet viime talvesta todella hyvin, vaikka olen kuullut monilla käyneen kehnosti. Voin siis ryhtyä toteuttamaan uusia ajatuksia, joita Omatarhurin kanssa kehittelimme. Kesäkukat on jo laitettu, nyt keskitytään nurmikon kunnostamiseen ja suihkualtaan käyttöönottoon, kertoo Anna hymyillen.