Kun kerros- tai rivitaloyhtiösi, omakotitalosi tai vaikka toimipaikkasi piha on päässyt alakuloisen näköiseksi – on aika pitää Omatarhurin Pihatalkoot. Piha saa uuden, toimivan ilmeen, sitä on mukavampi katsella ja käyttää – ja helpompi pitää kunnossa.

Omatarhuri organisoi ja ohjaa Pihatalkoot. Puolessa päivässä saadaan yhdessä aikaan paljon ja koko päivän aikana lähes ihmeitä. Kuten puutarhanhoidolla aina, Pihatalkoilla on onnellistuttava vaikutus.

Kas näin helppoa se on:

Sinä

1. Katso tai katsokaa piha-aluetta sillä silmällä. Onko kunnostus tarpeen? Jos on, niin tilataanko Omatarhuri töihin avaimet käteen -periaatteella, vai pidetäänkö Omatarhurin Pihatalkoot? Jos kyllä, niin:

2. Ota yhteys Omatarhuriin ja sovi suunnittelukäynti: 041 5039 389

3. Kun Pihatalkoiden tavoitteet on Omatarhurin käynnillä määritelty, sovi talkoopäivä muiden osallistujien kanssa.

Puutarhamyymälä

4. Tilaa omasta Puutarhamyymälästäsi Omatarhurin käynnillä sovitut puutarhanhoitotuotteet. Siis esimerkiksi taimet, siemenet, mullat, ruukut, lannoitteet, kalkit ja katteet.

5. Myymälä pakkaa tilaamasi tuotteet Pihatalkoot-peräkärryyn. Omatarhuri tuo kärryn tullessaan, kun talkoiden aika koittaa.

Omatarhuri *

6. Toimittaa sinulle räätälöidyn kuvauksen Pihatalkoiden kulusta. Siinä määritellään aikataulu, tehtävien töiden kulku ja muut asiat pukeutumista sekä muuta valmistautumista myöten. Kuvaukseen kuuluu myös talkoo-käsitteen määrittely: siis, miten perinteikäs ja aikaansaapa tapa toimia yhdessä, on nykypäivän yhteisöllisyyttä parhaimmillaan.

7. Tuo tullessaan Puutarhamyymälästä Pihatalkoot-peräkärryn.

8. Tuo tullessaan kaikki tarvittavat työvälineet, koneet sekä laitteet ja ohjeistaa niiden käytön.

9. Ohjaa, johtaa ja auttaa onnistumaan sekä tekee itsekin ahkerasti.

10. Vie mennessään kaikki Pihatalkoissa syntyneet roskat ja jätteet. Jos et halua käyttää syntynyttä kasvisilppua, sekin viedään pois.

11. Jos tahdot Pihatalkoisiin myös taukokahvit ja grillilounaan, sekin onnistuu. Päivään voidaan sisällyttää myös hetki elävää musiikkia, sekin sujuu Omatarhurilta.

12. Päivän päätteeksi keräämme palautteen Pihatalkoiden onnistumisesta ja sovimme mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä.

*) Omatarhurin työ voidaan vähentää kokonaisuudessaan kotitalousvähennyksessä.