Omatarhurin videosarjassa seurataan valmistautumista Puutarhamessuille

Seuraa Omatarhurin valmistautumista Puutarhamessuille. Kuvaamme parhaita paloja videoiksi ja julkaisemme ne täällä, Facebookissa sekä Tampereen Puutarhamessujen sivuilla. Puutarhamessut pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.-17.4.2016.

Arvomme katsojien kesken vapaalippuja messuille, Gardenan puutarhatyökaluja ja GreenCare GroBiootti-kasvualustatuotteita.

1. Messupuutarhan suunnittelu. Julkaistu: 25.1.

2. Messujen suunnittelu ja kampanjoinnin avaus, kilpailut, arvonnat. Facebook-arvonnassa omenapuun tai muun puun leikkaus voittajan pihalla. Julkaisu: vko 6.

3. Nyt on kevätleikkausten aika. Alkuun hiukan teoriaa ja erilaisia leikkaavia Gardena- työkaluja ja toinen puolikas  toimintaa. Julkaisu: vko 9.

4. Kevät on pitkällä, nyt kylvetään osastolle tulevia kasveja GreenCare GroBiootti-multiin.  Julkaisu: vko 10.

5. Kaikkien Puutarhamessujen kävijöiden kesken arvotaan pihapiiriin hyvinvointia tuottava, helppokäyttöinen piha-allas ja pumppu varusteineen, voittajan pihaan toimitettuna ja sopivaan paikkaan asennettuna. Tällä videolla tutustumme päävoittoon ja muihin altaisiin tarkemmin.  Julkaisu: vko 11.

6. Tahvoset taimistolla on jo kiirettä.  Omatarhurin osastolle valitut kiinnostavimmat kasvit valmistautuvat näyttelyyn.  Taimistokierros Tomi Tahvosen opastamana.   Julkaisu: vko 13.

7. Rakentamisen kuumeisimmat hetket tahtovat aina osua viime hetkille. Katsotaan kuinka nyt käy.  Julkaisu: 14.4.

8. Valmista on, tavataan messuilla.  Julkaisu: 15.4. iltapäivällä.